Què volem fer des del servei de Lleure de l’Associació Pro Disminuïts del Berguedà? Volem donar resposta a totes aquelles necessitats, motivacions i interessos principalment de les persones que formen part de l’Associació, així com generar sinèrgies amb altres entitats i grups de la zona. Aquestes activitats es duen a terme en el temps de lleure, enriquint el dia a dia i aportant experiències divertides, engrescadores i interessants.

Considerem que gaudir del temps lliure és un dret, una necessitat i també una oportunitat que tots i totes hem de poder viure, i és per això que fem diversos projectes:

LLEURE

Durant la setmana ens trobem al local per passar les tardes de manera amena, fem costura, informàtica i també cinema. De festes… no ens perdem ni una! Celebrem el Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, la Castanyada i tot el que s’escaigui pel mig! I a l’estiu ens ho passem d’allò més bé fent viatges de vacances i casal d’estiu. Però això no ha de ser tot, si algú té un interès especial en fer quelcom, des de l’espai de Lleure de l’Associació podem ajudar a gestionar aquesta activitat i potser s’anima més gent!

RESPIR

Els caps de setmana, al respir proposem un espai de tranquil·litat i descans. A la nostra disposició tenim els espais que ofereix l'escola de la Llar per realitzar activitats. Recuperem força i oferim a les famílies la oportunitat de disposar de temps propi per realitzar allò que necessitin. Restem a la vostra disposició per allò que convingui i recordeu que estarem encantats de rebre'ls. Ens trobareu el primer diumenge de mes i la resta de dissabtes, de 10 h a 19h a l'escola de la Llar de Santa Maria de Queralt.

CANGURS

El servei de Cangurs és un servei que s’ofereix des de l’Associació per tal de millorar la qualitat de vida familiar. Aquest servei l’han de demanar els familiars quan necessitin que tinguin cura dels seus fills o filles, tant entre setmana com al cap de setmana, els 365 dies de l’any. Des de l’Associació és dóna suport a la família dins el seu context natural.

ESPAI VIU

Oferta lúdico-esportiva

El nostre objectiu és promoure la importància de l’activitat física i treball corporal dins el marc de la diversitat funcional. Poder facilitar la inclusió de totes les persones que vulguin practicar esport dins la nostra societat, i així gaudir dels beneficis motrius, personals i socials que representa fer una activitat ordinària.

Que ofereix l’espai viu?

Piscina/ teràpia aquàtica
Hipoteràpia/ equitació terapèutica
Boccia
Psicomotricitat
Altres

Què vols fer?

Qualsevol activitat que tinguis ganes de fer, parlem-ne! Vols fer bàsquet, o alguna activitat com algun altre noi que coneixes, parlem-ne!

Com a família us agrada anar a la neu, anar a la muntanya i no veieu clar la manera de fer-ho, parlem-ne!

Galeria d'imatges

 • El nostre local

  El nostre local.

 • Fem costura

  Fem costura.

 • Fem repàs i aprenem coses noves

  Fem repàs i aprenem coses noves.

 • Taller de cuina

  Taller de cuina.

 • Celebrem el Nadal i caguem el tió

  Celebrem el Nadal i caguem el tió.

 • Celebrem la castanyada

  Celebrem la castanyada.

 • De visita als mossos d'esquadra de Berga

  De visita als mossos d'esquadra de Berga.

 • Ens posem en forma

  Ens posem en forma.

 • Carnestoltes

  Carnestoltes.

 • Carnestoltes

  Carnestoltes.

 • Amb el Casal d'Estiu anem a la piscina

  Amb el Casal d'Estiu anem a la piscina.

 • D'excursió a Barcelona

  D'excursió a Barcelona.

 • D'excursió al museu de les mines de Cercs

  D'excursió al museu de les mines de Cercs.

Contacte

Coordinadora: Esther Claumarchirant

Adreça C/Roser, 39, baixos, 08600 - Berga

Telèfon: 638 98 07 13

Mail: lleure@apdpb.org

Protecció de Dades

Lleure

Esther Claumarchirant

lleure@apdpb.org

638 98 07 13

Respir

Hugo Buch

respir@apdpb.org

608 50 79 37

Cangurs

Laia Rodríguez

cangurs@apdpb.org

619 56 29 88

Espai Viu

Esther Armengou i Rosa Vilardaga

espaiviu@apdpb.org

679 03 78 18